joint sini untuk harga ahli

sewa

Monday, August 12, 2013

Terbaru Baju "Slim B'Roi" lebih selesa dipakai dimana-mana pada sebarang waktu

SAIZ READY
HITAM: S/M/L/XL
PUTIH: S/M/L/XL
Baju slimming lelaki yang lebih berqualiti, lebih selesa, lebih kemas, meresap peluh dan sesuai dipakai di mana-mana sahaja anda berada... Untuk ke pejabat agar nampak lebih segak, untuk ke Gim. bagi menyerap peluh... bak kata, di mana anda berada memang sesuai untuk pakaian dalam atau untuk mempamer kan bentuk tubuh anda.......
Original Produk dari zidaa enterprise - Baju "Slim B'Roi"
Harga Pasaran: RM90.00
Harga Agent :(S):RM32, (M):RM34, (L):RM36, (XL):RM38.00
Pos:
RM6.00/pc semenanjung
RM9.00/pc Sabah/Sarawak
Saiz: S/M/L/XL
Warna: Hitam / Putih
Material: 93% Nylon 7%Elastane
Baju ini dibekalkan dengan kotak--- Amat sesuai untuk dijadakan sebagai hadiah.

Sunday, February 3, 2013

DROPSHIP

Kami membuka peluang kepada semua untuk berniaga tanpa mengeluarkan modal, dengan menjadi agent dropship kami. Pendaftaran masih percuma... Pelbagai produk ada dibekalkan. Lihat main blog kami di http://jimatbiz.blogspot.com/

Sunday, May 6, 2012

Baju Slimming Lelaki

Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju slimming ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja. Kami juga mencari agent-agent untuk memasarkan produk ini.
Saiz: S,M,L,XL
Warna: Hitam / Putih
Harga Mengikut Saiz
RM28.00 ~ RM35.00
Post RM6.00/pc

Friday, May 4, 2012

PROGRAM DROPSHIP

Drop Shipping - salah satu komponen penting dalam e-commerce / perniagaan internet. Ia bukan satu perniagaan khusus. Ia adalah satu cara untuk dapatkan produk. Dropshipping ni macam berlari, berjalan dan menulis. Anda nak buat dropshipping, boleh… Buatlah. Tapi anda sebenarnya perlu tahu anda nak buat dropshipping apa? Itu soalan sebenarnya yang anda perlu jawab. Sebab, dropshipping ni bukan niche tersendiri. Dalam hampir semua niche anda boleh buat dropshipping. Dalam niche hiburan boleh, niche sukan boleh, niche outdoor boleh, macam-macam lah.
Dropship adalah satu konsep perniagaan yang mudah dan disarankan untuk mereka yang menceburi perniagaan internet kerana ia tidak memerlukan anda mengeluarkan modal dan menyimpan stok. Anda cuma perlu dapatkan gambar dan maklumat produk dari pembekal/dropshipper. Konsep dropship ni juga boleh dipanggil satu Teknik Jana Wang Tanpa Modal.
Memang seronok bisnes dropship ini kerana anda tidak perlu susah2 nak bungkus barang pun.. semuanya dilakukan oleh dropshipper anda.. Tugas anda adalah untuk ambik tempahan dari customer, hantar tempahan kepada supplier dan dapat untung.. itu sahaja! Mudah bukan..?? Urusan pos semuanya dilakukan oleh dropshipper anda.

Wednesday, May 2, 2012

Senarai Harga Baju Slimming Lelaki

Material: 80% nylon 20% Spandex
Color: Black and White
Sizes Available: Small, Medium, Large, X-Large,